Thuis dineren?

Genieten van een geheel verzorgd diner aan huis of zelf nog een paar laatste handelingen doen en opwarmen? Het is allemaal mogelijk bij Passion Food.

De culinair recenscent van het Leidsch Dagblad heeft al eens bij ons geproefd! Benieuwd naar de recensie? Lees deze hier

Bestellen?
Dat kan via info@passion-food.nl of 071-7370489.
We ontvangen uw bestelling het liefst minimaal een dag van te voren en uiterlijk voor 12 uur op de dag van afhalen. Of vul hieronder het bestelformulier in.

Private Dining
Een avond culinair genieten in privé sfeer. Passion Food verzorgt heerlijke seizoensgebonden diners aan huis voor het gezin of klein gezelschap. In overleg zullen we bepalen hoe en of het mogelijk is de huidige corona maatregelen in acht nemend.

THUIS DINERS
Thuis genieten van een zelf makkelijk af te maken en op te warmen thuisdiner? Geheel in ons thema van de  Pop-Up Street Food Bar hebben we een heerlijk verrassingsmenu. Dieetwensen of allergieën? Geheel vegetarisch? Het is allemaal mogelijk. Bestellen kan hieronder via het bestelformulier.

 

street food

Surprise Menu

Elke week kan je je weer laten verrassen door een uitgebreid menu. Allerlei koude en warme gerechtjes en hapjes en afsluitend een heerlijk dessert.

Vul het bestelformulier in en geniet van een avondje uit eten in eigen huis.

Dieetwensen of allergieën? Geheel vegetarisch? Het is allemaal mogelijk.

Diner bestellen?

Welke dag?