Thuis dineren?

Genieten van een geheel verzorgd diner aan huis of zelf nog een paar laatste handelingen doen en opwarmen? Het is allemaal mogelijk bij Passion Food.

De culinair recensent van het Leidsch Dagblad heeft al eens bij ons geproefd! Benieuwd naar de recensie? Lees deze hier

PRIVATE DINING
Een avond culinair genieten in privé sfeer. Passion Food verzorgt heerlijke seizoensgebonden diners. Vanaf 10 personen kunt u met uw eigen groep, geheel exclusief bij ons dineren. Ook verzorgen we diners aan huis of op locatie vanaf 8 personen. In overleg zullen we bepalen hoe en of het mogelijk is de huidige corona maatregelen in acht nemend.

THUIS DINERS
Thuis genieten van een zelf makkelijk af te maken en op te warmen thuisdiner? Vanaf deze week is het weer mogelijk om thuis te genieten van ons wekelijks wisselende 3-gangen menu. Diverse keukens komen aan bod. Het menu is op woensdag t/m zaterdag af te halen, op bestelling.

Dieetwensen of allergieën? Geheel vegetarisch? Het is allemaal mogelijk. Bestellen kan hieronder via het bestelformulier.

BESTELLEN
Dat kan via info@passion-food.nl of 071-7370489.
We ontvangen uw bestelling het liefst minimaal een dag van te voren en uiterlijk voor 12 uur op de dag van afhalen. Of vul hieronder het bestelformulier in.

Let op: pas na ontvangst van een bevestiging van onze kant is de bestelling definitief. Graag contact opnemen als de bevestiging langer dan een dag uitblijft.

 

Diner bestellen?

Welke dag?