Restaurant avonden & Private Dining

 

Vanaf 1 juni mogen we onze deuren en terras weer openen en zullen we naast private dining restaurantavonden gaan verzorgen.

De restaurantavonden zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag en zullen steeds een ander thema hebben. Hieronder vindt je de data en thema’s van de avonden.

Zeker zijn van een tafel? Reserveer via info@passion-food.nl of 071-7370489.

Private Dining
Een avond culinair genieten in privé sfeer. Passion Food verzorgt heerlijke seizoensgebonden diners in de kookstudio, aan huis of op een door u gekozen locatie. In overleg zullen we bepalen hoe en of het mogelijk is de huidige corona maatregelen in acht nemend.

Diner

Indiaas

Met de inspiratie van Indiase keuken en een klein beetje van onszelf hebben we een heerlijk menu voor jullie samengesteld.

Menu

Indiase hapjes & bites
Maiskoekjes
Bahji’s
Proeverij van samosa’s
Papadum met verschillende chutney’s

-/-
Hoofdgerecht
Punjabi kipcurry
Lam Vindaloo
Zoetzure vis
Tomaten-bosui salade
Keralan groentencurry
Pilavrijst

-/-
Dessert
Kulfi, pistache, rozen, mango

Prijs per persoon € 34,00


* Tot 19.00 uur is het ook mogelijk om alleen het hoofdgerecht te 
bestellen à € 25,00 per persoon.

* Het hoofdgerecht kan ook op bestelling worden afgehaald.

* Voor beide graag van te voren reserveren per telefoon of email.

Indiaas

Met de inspiratie van Indiase keuken en een klein beetje van onszelf hebben we een heerlijk menu voor jullie samengesteld.

Menu

Indiase hapjes & bites
Maiskoekjes
Bahji’s
Proeverij van samosa’s
Papadum met verschillende chutney’s

-/-
Hoofdgerecht
Punjabi kipcurry
Lam Vindaloo
Zoetzure vis
Tomaten-bosui salade
Keralan groentencurry
Pilavrijst

-/-
Dessert
Kulfi, pistache, rozen, abrikoos

Prijs per persoon € 34,00


* Tot 19.00 uur is het ook mogelijk om alleen het hoofdgerecht te 
bestellen à € 25,00 per persoon.

* Het hoofdgerecht kan ook op bestelling worden afgehaald.

* Voor beide graag van te voren reserveren per telefoon of email.

Passion Foods Finest – Juli

Een greep uit onze signature dishes en nieuwe gerechten. Kom genieten van onze fine dining experience.

Amuse van het huis
-/-
Zeebaars, structuren van wortel en tom ka saus
-/-
Rode biet, couscous, koolrabi, komkommer en Griekse yoghurt
-/-
Bereidingen van het Polderhoen, doperwtenmousseline, uitjes met PX sherry, zomergroenten en beurre blanc met dragon en citroengras
-/-
Rood zomerfruit, balsamico, ricotta en witte chocola

Prijs 3-gangen € 39,00
(amuse, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)

Prijs 4-gangen € 46,50

 

La Vita è Bella – Italiaanse shared dining

Geniet van de heerlijke en pure Italiaanse keuken.

Menu

Antipasti
Plateau gevuld met diverse vis, vlees en vegetarische gerechtjes
-/-

Hoofdgerecht
Lamsrack met olijven-kruidenkorst
Heilbot met saffraan-pernodsaus
Geroosterde aubergine met tomaat, gepofte paprika, kappertjes en pijnboompitten
Pasta aglio è olio è peperoncini
-/-
Dessert

Prijs € 34,00

La Vita è Bella – Italiaanse shared dining

Geniet van de heerlijke en pure Italiaanse keuken.

Menu

Antipasti
Plateau gevuld met diverse vis, vlees en vegetarische gerechtjes
-/-

Hoofdgerecht
Lamsrack met olijven-kruidenkorst
Heilbot met saffraan-pernodsaus
Geroosterde aubergine met tomaat, gepofte paprika, kappertjes en pijnboompitten
Pasta aglio è olio è peperoncini
-/-
Dessert

Prijs € 34,00

Fine Dining

Geniet van een heerlijk 3- of 4-gangen diner. In onze gerechten verwerken we veel kruiden en specerijen uit onze achtergronden en diverse andere landen en streken. We gebruiken seizoensproducten en werken veel met lokale leveranciers samen.

Menu juni

Amuse van het huis
-/-
Rode mul, gamba, aubergine, meiknol, ananas, kokos
-/-
Gepofte knolselderij, risotto, paddenstoelen, linzen
-/-
Runderlende, rendang, tamarinde, limoenblad, asperge
-/-
Sinaasappel, meringue, specerijen, shortbread

3-gangen – € 39,00 per persoon
Amuse – Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert

4-gangen – € 46,50 per persoon
Amuse – Voorgerecht – Tussengerecht – Hoofdgerecht – Dessert

Maak de avond compleet met een bijpassend wijnarrangement, tafelwater en koffie met huisgemaakte friandises.

Reserveren is verplicht gesteld vanwege de huidige maatregelen. Maar dit is ook altijd mogelijk op de avond zelf aan de deur.

Indonesisch

Exacte invulling volgt binnenkort!

Indonesisch

Exacte invulling volgt binnenkort!

Fine Dining

Geniet van een heerlijk 3- of 4-gangen diner. In onze gerechten verwerken we veel kruiden en specerijen uit onze achtergronden en diverse andere landen en streken. We gebruiken seizoensproducten en werken veel met lokale leveranciers samen.

Menu juni

Amuse van het huis
-/-
Rode mul, gamba, aubergine, meiknol, ananas, kokos
-/-
Gepofte knolselderij, risotto, paddenstoelen, linzen
-/-
Runderlende, rendang, tamarinde, limoenblad, asperge
-/-
Sinaasappel, meringue, specerijen, shortbread

3-gangen – € 39,00 per persoon
Amuse – Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert

4-gangen – € 46,50 per persoon
Amuse – Voorgerecht – Tussengerecht – Hoofdgerecht – Dessert

Maak de avond compleet met een bijpassend wijnarrangement, tafelwater en koffie met huisgemaakte friandises.

Reserveren is verplicht gesteld vanwege de huidige maatregelen. Maar dit is ook altijd mogelijk op de avond zelf aan de deur.

Shared Dining – Ottolenghi geïnspireerd

Bijna iedereen heeft wel een of meerdere kookboeken van de inmiddels wereldberoemde Yotam Ottolenghi in de kast staan. Ook wij zijn helemaal fan van deze verrassende en vernieuwende smaakcombinaties. Met zijn boeken als inspiratie hebben we een heerlijke menu voor jullie samengesteld.

Menu

Voorgerecht
Platbrood met dips
Kleine hapjes en bites

Hoofdgerecht
Lamsstoof met harissa, granaatappel, pruimen en saffraan
Geroosterde bloemkool met za’atar tahin en kappertjessalsa
Gegrilde aubergine met gebakken uien, citroendressing en feta
Vis met chermoula
Garnalen met sumak en hazelnoten
Mejadra – rijst met linzen en specerijen

Dessert
Gembercake, appeltjes, cognac, vanille en yoghurt

Prijs per persoon € 34,00

Reserveren is verplicht gesteld vanwege de huidige maatregelen. Maar dit is ook altijd mogelijk op de avond zelf aan de deur.

Tot 19.00 uur is het ook mogelijk om alleen het hoofdgerecht te bestellen à € 25,00 per persoon. Ook kan het hoofdgerecht op bestelling worden afgehaald.

 

Shared Dining – Ottolenghi geïnspireerd

Bijna iedereen heeft wel een of meerdere kookboeken van de inmiddels wereldberoemde Yotam Ottolenghi in de kast staan. Ook wij zijn helemaal fan van deze verrassende en vernieuwende smaakcombinaties. Met zijn boeken als inspiratie hebben we een heerlijke menu voor jullie samengesteld.

Menu

Voorgerecht
Platbrood met dips
Kleine hapjes en bites

Hoofdgerecht
Lamsstoof met harissa, granaatappel, pruimen en saffraan
Geroosterde bloemkool met za’atar tahin en kappertjessalsa
Gegrilde aubergine met gebakken uien, citroendressing en feta
Vis met chermoula
Garnalen met sumak en hazelnoten
Mejadra – rijst met linzen en specerijen

Dessert
Gembercake, appeltjes, cognac, vanille en yoghurt

Prijs per persoon € 34,00

Reserveren is verplicht gesteld vanwege de huidige maatregelen. Maar dit is ook altijd mogelijk op de avond zelf aan de deur.

Tot 19.00 uur is het ook mogelijk om alleen het hoofdgerecht te bestellen à € 25,00 per persoon. Ook kan het hoofdgerecht op bestelling worden afgehaald.

Fine Dining

Geniet van een heerlijk 3- of 4-gangen diner. In onze gerechten verwerken we veel kruiden en specerijen uit onze achtergronden en diverse andere landen en streken. We gebruiken seizoensproducten en werken veel met lokale leveranciers samen.

Menu juni

Amuse van het huis
-/-
Rode mul, gamba, aubergine, meiknol, ananas, kokos
-/-
Gepofte knolselderij, risotto, paddenstoelen, linzen
-/-
Runderlende, rendang, tamarinde, limoenblad, asperge
-/-
Sinaasappel, meringue, specerijen, shortbread

3-gangen – € 39,00 per persoon
Amuse – Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert

4-gangen – € 46,50 per persoon
Amuse – Voorgerecht – Tussengerecht – Hoofdgerecht – Dessert

Maak de avond compleet met een bijpassend wijnarrangement, tafelwater en koffie met huisgemaakte friandises.

Reserveren is verplicht gesteld vanwege de huidige maatregelen. Maar dit is ook altijd mogelijk op de avond zelf aan de deur.

Sri Lanka – Rice & Curries

Mijn moeder komt uit Sri Lanka en ik ben dan ook opgegroeid met veel van deze heerlijke gerechten. Voor onze 1ste restaurantavond nemen we jullie graag mee in de wereld van Rice & Curries!

Menu

Voorgerecht – Sri Lanka Street food
Diverse kleine hapjes met chutneys

Hoofdgerecht – Rice & Curries
Vlees-, vis- en vegetarische curries met bijgerechten en rijst

Dessert

Prijs per persoon € 34,00

Reserveren verplicht:

  • Shift 1: 17.30-19.30 uur
  • Shift 2: 20.00-22.00 uur

 

Fine Dining

Geniet van een heerlijk 3- of 4-gangen diner. In onze gerechten verwerken we veel kruiden en specerijen uit onze achtergronden en diverse andere landen en streken. We gebruiken seizoensproducten en werken veel met lokale leveranciers samen.

Menu juni

Amuse van het huis
-/-
Rode mul, gamba, aubergine, meiknol, ananas, kokos
-/-
Gepofte knolselderij, risotto, paddenstoelen, linzen
-/-
Runderlende, rendang, tamarinde, limoenblad, asperge
-/-
Sinaasappel, meringue, specerijen, shortbread

3-gangen – € 39,00 per persoon
Amuse – Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert

4-gangen – € 46,50 per persoon
Amuse – Voorgerecht – Tussengerecht – Hoofdgerecht – Dessert

Maak de avond compleet met een bijpassend wijnarrangement, tafelwater en koffie met huisgemaakte friandises.

Reserveren is verplicht gesteld vanwege de huidige maatregelen. Maar dit is ook altijd mogelijk op de avond zelf aan de deur.