Thuis dineren?

Genieten van een geheel verzorgd diner aan huis of zelf nog een paar laatste handelingen doen en opwarmen? Het is allemaal mogelijk bij Passion Food.

De culinair recensent van het Leidsch Dagblad heeft al eens bij ons geproefd! Benieuwd naar de recensie? Lees deze hier

PRIVATE DINING
Een avond culinair genieten in uw eigen huis. Passion Food verzorgt heerlijke seizoensgebonden diners vanuit uw eigen keuken. Het menu stemmen we helemaal af op uw wensen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

THUIS DINERS
Thuis genieten van een zelf makkelijk af te maken en op te warmen thuisdiner? We hebben weer heerlijke menu’s om thuis van te genieten van. Diverse gerechten en keukens komen aan bod. Het menu is op woensdag t/m zaterdag af te halen, op bestelling.

Dieetwensen of allergieën? Geheel vegetarisch? Het is allemaal mogelijk. Bestellen kan hieronder via het bestelformulier. Het januari menu loopt door t/m zaterdag 5 februari!

BESTELLEN
Dat kan via info@passion-food.nl of 071-7370489.
We ontvangen uw bestelling het liefst minimaal een dag van te voren en uiterlijk voor 12 uur op de dag van afhalen. Of vul hieronder het bestelformulier in.

Let op: pas na ontvangst van een bevestiging van onze kant is de bestelling definitief. Graag contact opnemen als de bevestiging langer dan een dag uitblijft.

Zaterdag 5 februari zijn we gesloten. En het Valentijnsmenu is te bestellen van vrijdag 11 t/m maandag 14 februari.

 

Diner bestellen?

Welke dag?