Thuis dineren?

Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag verzorgen wij diners om thuis van te genieten. U kunt bij ons een diner komen afhalen met daarbij een instructie voor het opwarmen en serveren.

De culinair recenscent van het Leidsch Dagblad heeft al eens bij ons geproefd! Benieuwd naar de recensie? Lees deze hier

Bestellen?
Dat kan via info@passion-food.nl of 071-7370489.
We ontvangen uw bestelling het liefst minimaal een dag van te voren en uiterlijk voor 12 uur op de dag van afhalen.

Private Dining
Een avond culinair genieten in privé sfeer. Passion Food verzorgt heerlijke seizoensgebonden diners aan huis voor het gezin of klein gezelschap. In overleg zullen we bepalen hoe en of het mogelijk is de huidige corona maatregelen in acht nemend.

THUIS DINERS
Sinds woensdag 28 april is ons terras open van dinsdag t/m zondag van 12.00-18.00 uur met onze nieuwe formule: Pop-Up Street Food Bar! De thuisdiners zullen elke week een heerlijk verrassingsmenu zijn! Dieetwensen of allergieën? Geheel vegetarisch? Het is allemaal mogelijk. Bestellen kan hieronder via het bestelformulier.

 

street food

Surprise Menu

Elke week kan je je weer laten verrassen door een uitgebreid menu. Allerlei koude en warme gerechtjes en hapjes en afsluitend een heerlijk dessert.

Vul het bestelformulier in en geniet van een avondje uit eten in eigen huis.

Dieetwensen of allergieën? Geheel vegetarisch? Het is allemaal mogelijk.

Diner bestellen?

Welke dag?