Met Kerst een heerlijk diner op tafel zettenLees meer

Maandag 29 augustus t/m zaterdag 3 september gesloten voor lunch

Vanwege grote drukte met catering zijn wij van maandag 29 augustus t/m zaterdag 3 september niet open voor lunch. Wel voor een drankje en voor onze heerlijke afhaalmaaltijden!

Met passievolle groeten,
Mascha en Team Passion Food

kookworkshops &cursussen

Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag? Bereid samen een heerlijke culinair diner. Of schrijf je individueel in voor een van de thema workshops.

Of wil je interessante technieken leren en met bijzondere producten aan de slag? Met onze verschillende kookcursussen voor beginners en gevordenen zullen jou daarbij helpen!

Onze kookworkshops en kookcursussen: 

Groepen

Kookworkshops voor groepen

Individueel

Thema workshops

Beginners

Kookcursus voor beginners

Gevordenen

Kookcursus voor gevordenen

Kookworkshops voor groepen

Organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag? Boek een workshop bij Kookstudio Passion Food en bereid met elkaar een heerlijk culinair diner.

Het menu wordt in overleg vastgesteld en kan bestaan uit 3, 4 of meer gangen. Daarnaast kan je kiezen voor een specifieke keuken, zoals de Franse, Italiaanse, Spaanse, Mediterrane of Aziatische keuken.

Passion Food zorgt voor mooie en verse producten en professionele begeleiding van de workshop.

Aanmelden kookworkshop voor groepen

De kosten voor een workshop voor een groep zijn €59,50 per persoon excl. drankjes. De kosten voor de workshop kunnen afwijken, indien er op aanvraag kostbare producten worden gebruikt.

Individuele thema workshop

De thema workshops zijn gebaseerd op basis van individuele inschrijvingen. Deze workshops gaan door bij deelname van 8 deelnemers.

De inloop voor de thema workshops is tussen 18.00 en 18.15 uur.

Aankomende thema’s

2 november
Italiaans
16 november
Kerst #1
30 november
Kerst vegetarisch
14 december
Kerst #2

Aanmelden thema kookworkshop

De kosten voor de individuele thema workshops zijn vanaf €59,50 per persoon incl. een drankje bij binnenkomst en een kopje koffie of thee. Inloop is tussen 18.00 en 18.15 uur.

De prijs kan afwijken indien het een workshop betreft met kostbare producten.

KOOKCURSUS

Wil je graag leren koken, maar heb je geen idee hoe je moet beginnen? Wil je meer kunnen dan gebakken aardappeltjes met vlees en groenten? Of kan je al koken, maar wil je een stapje verder?

Schrijf je dan nu in voor een van de kookcursussen van Kookstudio Passion Food!

De Najaarscursus loopt van september t/m december/januari en de Voorjaarscursus van maart t/m juni.

Beginners kookcursus

Ben je een echte beginner? Of wil je graag wat creatiever leren koken, meer keukens ontdekken en de basis van het koken goed eigen kunnen maken? Schrijf je dan in voor de kookcursus beginners. De kosten zijn €500,00 per persoon.

Gevorderden kookcursus

Kook je al veel of al jaren? Maar wil je meer leren en je kookkunsten naar een hoger niveau tillen? Geef je graag diners thuis voor vrienden en familie? Schrijf je dan in voor de kookcursus gevorderden. Kosten zijn €550,00 per persoon.

Catering

Heerlijke gerechten op locatie

Private dining

Een avond culinair genieten

Workshops

Individiueel en groepen

Lunchen

Genieten in Leiden