Over Passion Food

In 2009 startte ik vanuit een passie voor koken en goed eten mijn bedrijf Passion Food. Van heel jongs af aan was ik al geïnteresseerd in wat er gebeurde in de keuken. Vanaf dat ik 2 jaar oud was, stond ik naast mijn moeder bij het fornuis op een kruk om in de pan te roeren. Ik ben opgegroeid met vers en huisgemaakt, goed en eerlijk eten; geen potjes of pakjes. Mijn moeder komt uit Sri Lanka, waardoor ik vaak kon genieten van de Sri Lankaanse en Indiase keuken. Maar een heerlijke pasta, quiche en wat Hollandse gerechten met een twist kwamen natuurlijk ook voorbij.

Tijdens mijn studie Geneeskunde kwam ik erachter dat mijn hart ergens anders lag. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en begon mijn Catering en Private Dining bedrijf vanuit mijn hele kleine studiootje. De naam van mijn bedrijf, Passion Food, wist ik gelijk! Die twee woorden zeggen alles.

Deelname Masterchef 2010

In september 2010 besloot ik mee te doen aan het tv-programma MasterChef, de 1ste in Nederland. Na drie fantastische maanden behaalde ik de 2de plaats! Dit was voor mij de bevestiging dat ik met het starten van Passion Food de juiste beslissing had genomen.

Al snel kon ik de kookstudio starten om daar de Catering en Private Dining voort te zetten, maar ook Kookworkshops en Kookcursussen te gaan geven. Eerst op Herenstraat 40 en sinds 2016 op Herenstraat 43e.

Ik heb drie geweldige powervrouwen bij me in dienst, die niet meer weg te denken zijn uit mijn team. Bij zowel Esmee, Nicole als Manilyn is diezelfde liefde voor koken, eten en het verzorgen van onze gasten aanwezig.

We zien u graag bij ons in de zaak voor een kookworkshop of een privé diner. Of bij u thuis of op locatie voor een volledig verzorgd diner, het afleveren van een van onze heerlijke buffetten of exclusieve hapjes en amuses.

Met passievolle groeten,
Mascha en Team Passion Food

Catering

Heerlijke gerechten op locatie

Private dining

Een avond culinair genieten

Workshops

Individiueel en groepen